Spela craps gratis

Hej och välkomna ska ni vara till Craps.se och vår sektion där vi pratar om att spela craps gratis och inkluderar en kortare guide för nybörjare längre ned i texten. Om du bara vill spela av dig och inte sätta pengar på spel så kan vi rekommendera demoversionen av det spel du är sugen på. Alla craps-spel på online casinon brukar nämligen ha en demoversion för att man ska kunna prova på spelet för att se om man gillar det. En rekommendation är att du alltid provar demoversionen för att förstå reglerna om det inte är en klassisk version du spelar, det finns alltid någon sorts hjälp och beskrivning av utbetalningarna. Vissa kan ha mer eller mindre high och low bets och det finns andra som har specialregler som kanske inte är detsamma som reglerna du är van vid.

Det här spelet är en enkel variant som bara är till för att du ska kunna öva craps. Det finns något som kallas för ”Passline” insatser och ”Don’t Passline” insatser du kan göra. En passline-insats görs med jämna pengar vilket betyder att du bara kan vinna värdet av din insats. Spelaren som kastar tärningen kallas för ”Shooter” och innan shootern kastar tärningen så kan andra spelare runt bordet göra en passline-insats på shooterns första kast. För att dessa spelare ska vinna måste shootern få värdet 7 eller 11 (Kasten kallas Natural i craps.), de som lagt sina insatser på det kommer då dubbla passline-värdets insats. Gör shootern ett första kast som blir 2, 3, eller 12 så räknas det som ”craps” och passline-insatsen förloras. Landar tärningen på 1, 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 så blir det numret ”point” och får shootern samma nummer igen vinner han. Får han istället värdet 7 så förloras passline-insatsen.

När det gäller don’t passline insatsen så är det, inte helt oväntat, tvärtom jämfört med passline-instatsen. Här gäller insatsen alltså att du spelar mot den som kastar tärningen och kan även kallas för ”Betting right”, ibland kallas passline-instatsen för ”Betting wrong”. Gör du en don’t payline insats så hoppas du på att värdet ska bli 2, 3, eller 12, är insatsen lagd på en shooters första kast så dubblas din insats. Får shootern en point så hoppas du på att han därefter får värdet 7 för då vinner du också.

This entry was posted in Artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.