Några små craps tips på vägen

Att spela craps handlar om ett tärningsspel som faktiskt inte är lika enkelt som många tycks gå omkring och tro. Det är inte bara att helt aningslöst kasta iväg ett par tärningar utan hela spelet handlar de facto om så mycket mer än så. Det krävs planering, strategi och ett i förväg noga uttänkt spel om man ska kunna lyckas som spelare i craps. Visst är det så att craps är ett spel som likt många andra så kallade hasardspel till mycket stor del bygger på slumpen men allt handlar dock inte om slumpen när det handlar om craps. Det är ett spel där tempot är lika högt och uppumpat som en hårdrockkonsert med det brittiska bandet Iron Maiden, ett spel där precis varenda deltagare ger sig hän med både kropp och själ. Men låt dig inte ryckas med av det höga tempot utan se istället till att håla huvudet kallt och spela beräknande. Se till att du har en i förväg noga uttänkt plan om hur du ska spela när du står där vid spelbordet och ska spela craps. När du sedan har den där planen helt klar för dig så ska du följa den till punkt och pricka. Här ska du få några små men i allra högsta grad användbara små craps tips som du kan ha med dig på vägen när du blir sugen på att spela tärningsspel.

Craps strategier
Du ska som sagt var se till att ha en klart och noga uttänkt strategi när du ska spela craps. Utan en sådan plan som du har gjort upp i förväg så kommer du att bli lika hjälplös och försvarslös som en boxare som bara slår i luften. Det kommer alltså inte att bli särskilt mycket bevänt med ditt spel om du inte har utarbetat en plan eller strategi i förväg innan du tar plats vid spelbordet med tärningarna i din hand. En bra sak att göra är att följa de stora och framgångsrika proffsspelarna och deras exempel, nämligen att nästan enbart satsa på Pass Line, Come Bets och i vissa enstaka fall även Place Bets. En skicklig spelare struntar i princip nästan helt i andra bets än dessa tre exempel. Om du ser till att följa proffsens exempel så har du en bra början på det här med craps strategier.

Håll huvudet kallt
Ett av de allra bästa craps tips som du någonsin kommer att få handlar om att hela tiden hålla huvudet kallt och behålla koncentrationen. Craps är som sagt var ett spel med mycket av rock n roll över sig, det är ett spel där tempot är högt och där ljudnivån från både spelare som åskådare är minst lika hög – om inte högre med tanke på hur mycket som det skriks och hojtas runt spelborden där man spelar craps – så det är väldigt lätt att ryckas med och att därmed helt tappa koncentrationen och därmed också kontrollen över sitt eget spel. Se därför till att alltid hålla huvudet kallt och att ha is i magen när du spelar craps.

This entry was posted in Artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.