Frågor om Craps

Vad kul att ni kommit tillbaka för att lära er mer om att spela craps, nu när kung Bore börjat få grepp om vårt avlånga land kan det vara bra att ha lite spänning som kan hålla er varma. Personligen har jag börjat gruva för den kyla som jag vet är på väg, jag har aldrig varit en vintermänniska och jag tror inte att 2015 är året då detta kommer förändras. Men som tur är kan man alltid knäcka sig en bira och sitta och spela lite, eller hur?

Idag tänkte jag att vi ska försöka kika på våra läsares upplevelser kring spelet samt svara på några frågor som vi fått in på senaste.

Den absolut vanligaste frågan vi fått kommer från de spelare som precis börjat få ett intresse för detta fantastiska spel och det är ”Vad är den vanligaste satsningen i Craps?” och det är att spela på Pass Line som vi pratat om tidigare.

En annan vanlig fråga är ”Vilka satsningar ska jag undvika?” och här är tycker jag det finns en sak som avgör, spelar du för stämning eller vinst? Jag brukar ofta lägga lite obskyrare bets då jag spelar Craps på ett landbaserat kasino. Detta är för att jag egentligen bara trivs vid bordet och med stämningen, men om jag spelar med målsättning att vinna en slant är det oftast betydligt tråkigare och mer sansade satsningar.

”Vad är det vanligaste misstaget nya spelare gör?” Lägga satsningar på Pass line efter att en Set point har etablerats, detta kallas en ”late pass” och är precis som en vanlig Pass line satsning fast massor sämre odds att vinna. Undvik till varje pris, och kommer ni till ett bord som redan har en Set point, vänta på nästa möjlighet.

”Hur många olika kombinationer på tärningarna finns det?” Det finns 36 olike kombinationer varav ”7” är en sjättedel av dessa, alltså sex. Detta gör ”7” till det tveklöst mest sannolika att slå med två tärningar.

Jag skulle vilja avsluta dagens artikel med ett tack för alla de fantastiska mail vi fått med frågor, feedback och era egna historier kring detta spel. Jag skulle även vilja uppmana er alla att skicka in mer mail åt oss då det har varit en ren fröjd att få sitta och läsa era åsikter, dessutom hjälper det oss att hålla vår sajt relevant och fylld av den information som ni faktiskt är intresserade av.

This entry was posted in Artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.