Finns det något bra craps system som man kan använda sig av?

Craps är utan minsta tvivel ett av de absolut mest populära spel som över huvudtaget finns att spela. Craps är också ett av de allra äldsta spelen som finns och vissa historiker vill på fullt allvar göra gällande att tärningsspel faktiskt har funnits lika länge som det har funnits människor på jorden. Det skulle med andra ord vara det allra äldsta spel som finns. Huruvida det förhåller sig på detta sätt eller inte låter vi vara osagt. Vi kan i vart fall konstatera att craps är ett mäkta populärt spel, ett spel som alltid samlar fullt hus vart det än spelas någonstans.

Med tanke på att craps är ett så kallat tärningsspel så kan vi också konstatera att det är ett spel som helt och fullt styrs av slumpen. Det är med andra ord ganska svårt och snudd på omöjligt att ens försöka styra hur tärningarna rullar fram över bordet. Många spelare har försökt sig på att luska fram någon form av craps strategier men man kan ganska snabbt konstatera att sådana försök ofta faller platt till marken. Det är – och har alltid varit – huset som sitter på den allra främsta fördelen i detta spel vilket per automatik gör det svårt för spelaren att på något sätt hävda sig i spelet. Något hundraprocentigt säkert craps system är det också svårt att hitta med tanke på att det är slumpen som styr tärningarnas dans över bordet. Men om det ändå är craps system som intresserar dig och som därför upptar dina tankar och drömmar så kan vi ändå bjussa på i vart fall ett sådant system som det finns många anhängare till. Mina damer och herrar, vi har härmed den stora äran att få presentera: Craps Five Count Method!

Craps Five Count Method är något så unikt som ett craps system som har hjälpt flera spelare att eliminera husets annars bombsäkra fördel. Five Count Method – eller ”Räkna till fem-metoden” som det heter på vanlig spelarsvenska – går i korthet ut på att du som spelare ska kunna hitta en så kallad ”hot player”, det vill säga en spelare som har tur och framgång i spelet, på snabbast möjliga sätt. När en spelare får en poäng första gången så ställer du in räkneverket för denna spelare på 1. De tre följande slagen leder spelaren fram till 4, alldeles oavsett vad han slår och hur tärningarna faller ut. Lyckas han sedan med att klämma in en ny poäng på femte slaget så är räkneverket därmed uppe på 5. Men om han inte lyckas med att slå en poäng på femte slaget står han kvar och stampar på 4 och når inte 5 förrän han slår en ny poäng. När räkneverket har tickat fram till 5 för denne spelare så börjar det bli hög tid att sätta igång med att satsa kosing. När en ny spelare tar över tärningarna så nollställs räkneverket på nytt igen.

Craps Five Count Method är ett craps system som många använder sig av för att identifiera lyckosamma spelare att satsa på.

This entry was posted in Artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.