Craps tips

Nyckeln till att bli en riktigt framgångsrik spelare i craps ligger i att veta hur och när du ska satsa och när du ska ligga lågt. Det finns egentligen ingen klar strategi som kan garantera dig oavbruten vinst men om du spelar taktiskt så kan du faktiskt få oddsen på din sida. Det gäller bara – som sagt var – att veta hur du ska spela för att komma dit. Låt oss därför ta och kika lite extra på några små men i allra högsta grad användbara tips som du kan ha med dig nästa gång du spelar craps på ett casino.

Vikten av att förstå hur spelet craps fungerar
Craps är ett ganska typiskt tärningsspel där man använder sig av två tärningar. Du som spelare ska satsa på utfallet av ett kast med dessa två tärningar. Det är därför viktigt att du känner till varje satsning i spelet i förväg. Kunskap om hur craps fungerar är därför A och O i detta spel och den kunskapen kan du ganska enkelt skaffa dig genom att surfa runt på olika sidor på nätet som informerar och sprider sådan kunskap. Prova gärna att googla på sökfrasen ”craps tips” så ska du få se på grejer. En annan sak som är viktig att komma ihåg när vi talar om kunskaper i craps är att du inte behöver bekymra dig så mycket om hur de andra spelarna satsar och hur de spelar. Det viktigaste för dig är att du håller koll på ditt eget spel och dina egna satsningar. Den enda gången du behöver rikta din uppmärksamhet mot de andra spelarna är när du deltar i en så kallad crapsturnering eftersom det då är viktigt att bevaka de andra för att kunna vinna över dem. Se till att skaffa dig kunskap om craps. Det är vårt första tips.

Spela inte i affekt
Vårt andra tips till dig när det handlar om att spela craps är att du aldrig ska spela när du är känslomässigt påverkad. Att spela i affekt gör dig per automatik till en förlorare. Craps är i grund och botten ett utpräglat turspel och det kommer alltid att dyka upp långa perioder där du helt enkelt förlorar. Ibland kan det handla om riktigt stora pengar som det verkligen svider i skinnet att tvingas se gå förlorade. Kom därför ihåg att enbart spela för nöjes skull och du ska se att allting kommer att lösa sig. Om du låter ilskan och besvikelsen över förlorade satsningar styra dig så kan detta leda till riktigt dåliga beslut.

Ha koll på din bankrulle
Vårt tredje craps tips är att du alltid ska se till att ha god koll på dina pengar. Bestäm dig redan i förväg för hur mycket du är beredd att förlora innan du börjar spela. Om du hela tiden strävar efter att ha full kontroll på de pengar du har att röra dig med så har du alla möjligheter att kunna ska bli en vinnare. Då spelar du nämligen inte över dina egna tillgångar.

This entry was posted in Artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.