Craps på nätet

Jag sitter och stryker mig fundersamt på läppen nu när december börjar komma närmare och en ambivalens börjar byggas upp i mitt bröst då jag inte kan bestämma mig om jag älskar min Movember mustasch eller hatar den. Blickarna man får kan både vara roande och lite störande, jag har personligen alltid gillat att stå i rampljuset men snart kommer dagen då jag måste ta ett beslut kring den, men jag har fortfarande ett par dagar på mig att njuta av knävelborren.

Vad tycker ni om att spela Craps på internet? Detta är något som alltid varit ett problem med detta spel då det är inte riktigt jämförbart med att spela det på plats, eller det är vad jag tycker i alla fall. Jag har alltid haft en personlig förtjusning i dessa spel då dem inte är lika styva och propra som i många andra fall, folk är gladare och det är mer av en lagstämning som blir runt Craps borden. Vi har några rekommendationer på vår sajt som erbjuder någon form av Craps på nätet, mitt tips är att kika deras utbud och se om dem har den version du letar efter.

Många kasinospel får ett annat liv på internet, Poker är väl det mest lysande exemplet då spela online jämfört med på riktigt är praktiskt taget olika spel. Då du spelar online är den enda faktorn egentligen din egen hand medan om du kör en pokerkväll med grabbarna kan man alltid läsa att Börje har schyssta kort för han pillar sig i mustaschen då. Jag tycker att poker hittade något som de flesta spel tappar då det görs online-versioner, tyvärr har jag inte hittat det Craps spel som gjort detsamma än, men jag lovar att uppdatera er så fort jag har gjort det!

Jag tänker avsluta med en uppmaning nu när julen kryper närmare, var försiktiga med era pengar och se till att ni inte försöker dubbla bort alla julklappspengar, det är inte första gången jag har sett det hända. Att spela för mycket eller om pengar man inte har råd att förlora är det bästa sättet att permanent förstöra den roligaste hobbyn i världen. Många ställen erbjuder någon form av ”Responsible gaming” vilket kan hjälpa er att ha koll.

Nu var det färdigt med moralpredikande från mig, hoppas att ert slut på 2015 är lika suveränt som mitt och att början på 2016 är allting ni drömt om.

This entry was posted in Artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.