Hur man spelar craps

Okej, nu är lektionen igång! Alla sätter sig ner vid sina bänkar och öppnar skolböckerna på sidan 23. Idag ska vi lära oss hur man spelar Craps.

Då Craps har så otroligt många olika satsningar att göra kommer vi inte gå igenom alla, detta främst för att det är för mycket information men också för att om man förstår hur spelet fungerar är det många satsningar som är ganska logiska.

Allting börjar med att spelaren som kastar tärningen, i fortsättningen kallad för shootern och de andra spelarna runt bordet kan satsa på om han klarar ett pass och vinner eller om han förlorar. Shootern har möjlighet att satsa på pass linjen eller don’t pass linjen sedan slår han tärningarna för första gången den rundan, detta kast kallas come-out kastet. Om shootern satsat på pass linjen och sedan kastar en 7 eller 11 har han då gjort en pass och kammar en lämna pengar på sin insats, men en 2, 3 eller 12 ger dig craps och förlorar dig din insats.

Skulle shootern slå 4, 5, 6, 8, 9 eller 10 har denne etablerat en set-point och spelet kommer att fortsätta tills shootern kastar samma set-point eller en sjua.

Ett generellt tips är att aldrig någonsin gå på Big 6 eller Big 8, vilket är att en sexa eller åtta ska kastas före en sjua, då dessa satsningar traditionellt ger dig jämna pengar. Varför är detta en dålig ide? Dessa satsningar är exakt likadant som en Field satsning på 6 eller 8 men lägre utbetalning, så håll er så långt ifrån detta som ni kan.

Förhoppningsvis kommer vi kunna gå igenom alla satsningar grundligt, förklara om tanken bakom när man lägger dem och i vilken situation de passar. Om ni har specifika delar ni vill ha en noggrannare genomgång på vore vi enormt tacksamma om ni kontaktade oss och frågade. Vi försöker nischa in oss till alla er som försöker lära sig detta fantastiska spel, så eran vägledning i vad vi ska diskutera är jätteintressant.

Ett till tips för alla er spelare där ute är att sätta gränser på ditt spelkonto, något som de flesta kasinon har tillgängligt för sina spelare. Det viktigaste med spelandet är att inse att du kommer förlora pengar på det. Spela för att du tycker om det, inte för att tjäna något och spela aldrig för pengar du inte kan förlora. Lycka till vid borden kamrater!

This entry was posted in Artikel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.